Інгрідієнти:
- Печінка куряча — 200 гр
- Салат листовий — 1 пучок
- Помідори черрі — 10-12 шт
- Гриби печериці — 4 шт
- Олія оливкова — 2 ст.л.
- Лимонний сік — 3 ст.л.
- Соєвий соус — 1 ч.л.
- Горіхи кедрові — 10 гр
Приготування
Замаринувати печериці: нарізати їх тонкими пластинками, посолити, поперчити і полити 2 ст.л лимонного соку, ложкою оливкової олії і залишити маринуватися.
Печінку вимити й обсушити.
Посолити її і трошки обсмажити на невеликій кількості оливкової олії 5 — 7 хвилин.
У тому ж маслі обсмажити цибулю до золотистої скоринки, додати до нього трохи води і тушкувати під кришкою до готовності.
Листя салату порвати, викласти на блюдо.
Помідори розрізати навпіл і викласти на салат.
Додати мариновані гриби.
Печінку укласти зверху і полити заправкою з оливкового масла, лимонного соку і чайної ложки соєвого соусу.
Прикрасити кедровими горішками