info@shpinat.in.ua

Смачний ситний салат з курячою печінкою

Інгрідієнти:

IMG_7862[1]

  • Печінка куряча — 200 гр
  • Салат листовий — 1 пучок
  • Помідори черрі — 10-12 шт
  • Гриби печериці — 4 шт
  • Олія оливкова — 2 ст.л.
  • Лимонний сік — 3 ст.л.
  • Соєвий соус — 1 ч.л.
  • Горіхи кедрові — 10 гр

Приготування

Замаринувати печериці: нарізати їх тонкими пластинками, посолити, поперчити і полити 2 ст.л лимонного соку, ложкою оливкової олії і залишити маринуватися.
Печінку вимити й обсушити.
Посолити її і трошки обсмажити на невеликій кількості оливкової олії 5 — 7 хвилин.
У тому ж маслі обсмажити цибулю до золотистої скоринки, додати до нього трохи води і тушкувати під кришкою до готовності.
Листя салату порвати, викласти на блюдо.
Помідори розрізати навпіл і викласти на салат.
Додати мариновані гриби.
Печінку укласти зверху і полити заправкою з оливкового масла, лимонного соку і чайної ложки соєвого соусу.
Прикрасити кедровими горішками

Ми у Facebook

Контакти





info@shpinat.in.ua

Будь в курсі! Підпишись на поради від дієтолога!





Ваше ім'я

Ваш email