info@shpinat.in.ua

Топ-3 дієтичних десерти до 8 Березня

Сучасна кулінарія дає простір для кулінарних пристрастей для всіх, у тому числі і тих, хто вирішив перейти на здорове харчування або скинути зайву вагу. Саме тому Шпинат – сервіс доставки розумної їжі – підібрав 3 смачних низькокалорійних десертів для святкового меню до 8 березня.

ДЕСЕРТ: сирно-яблучно суфле

deserty-iz-fruktov-nizkokalorijnyj-sladkij-stol-na-8-marta-31

Легкі десерти з фруктів з додаванням сиру — лідери дієтичного солодкого столу. Один з таких рецептів ми презентуємо як ідеальне рішення для ласунів, які рахують калорії.

Необхідні інгредієнти:

  • сир (нежирний) — 200 г
  • родзинки — за смаком
  • яйця курячі — 1 шт
  • яблука — 1 шт

Спосіб приготування

Робиться цей яблучний десерт з сиром дуже просто і швидко: змішуємо з сиром натерте на тертці яблуко і яйце, розкладаємо масу по формах (для міні-кексів або маффінів).

Зверніть увагу! Оскільки суфле при випічці не піднімається, можна заповнювати формочки до самого верху.

Виставляємо формочки з фруктово-сирною масою в мікрохвильовку і випікаємо їх 5 хвилин або в розігріту духовку на 20 хв.
При подачі цей простий, але дуже смачний і корисний десерт можна посипати корицею.

ДЕСЕРТ: Легка Панна Котта з вишневим соусом

6f6e88b54607

Представляємо ще один варіант, як приготувати смачний десерт з мінімумом калорій до жіночого свята. Ніжна текстура десерту, приготована за цим рецептом, і тонкі вишневі нотки в смаку стануть прекрасним завершенням святкового вечору.

Необхідні інгредієнти:

  • йогурт натуральний — 300 мл
  • желатин — 6 ч. л.
  • цукрова пудра — 50 г
  • вода — 90 мл
  • ванілін — на кінчику ножа
  • вишня (заморожена) — 100 г
  • крохмаль — 2 ст. л.

Спосіб приготування

Для початку змішуємо желатин з водою і ваніліном, відставляємо суміш на 15 хвилин. Після нагріваємо її, розмішуючи до розчинення желатинової складової.

Окремо змішуємо пудру і йогурт, додаємо до них желатинову масу і добре перемішуємо.

Отриману суміш легкого десерту до 8 березня розливаємо по формах (для міні-кексів або маффінів) і ставимо в холод мінімум на годину.

Тепер приготуємо вишневий соус: нагріваємо в каструлі вишню, поки вона зовсім не розморозиться. Потім додаємо до неї крохмаль, перемішуємо і чекаємо кипіння. Закипілий соус варимо, помішуючи, на мінімальному вогні.

Подаємо, полив його соусом і прикрасивши ягодами.

ДЕСЕРТ: фруктовий салат «ХВИЛИНКА»

deserty-iz-fruktov-nizkokalorijnyj-sladkij-stol-na-8-marta-1

Цей швидкий і смачний десерт з фруктів дуже смачний, корисний і легкий у приготуванні.

Необхідні інгредієнти:

  • яблука — 1 шт
  • апельсин (можна замінити мандарином) — 1 шт
  • ківі — 1 шт
  • банан — 1 шт
  • мигдальні пластівці
  • йогурт (до 4%) — 100 мл

Спосіб приготування

Очищуємо фрукти.
Ріжемо підготовлені фрукти невеликими кубиками.

Перемішуємо наш фруктовий низькокалорійний десерт перед подачею заправляємо йогуртом.

Обов’язково скористайтеся нашими дієтичними рецептами десертів для солодкого столу, і ви в жодному разі не додасте у вазі.

 

 

Добавить комментарий

Ми у Facebook

Контакти





info@shpinat.in.ua

Будь в курсі! Підпишись на поради від дієтолога!





Ваше ім'я

Ваш email