info@shpinat.in.ua

Робота на результат – як правильно виконувати заміри?

Поки Ви активно втрачаєте кілограми, варто вести щоденник схуднення та слідкувати за параметрами Вашого тіла у динаміці. Це може стати найкращою мотивацією та буде корисним для консультацій з тренером або дієтологом. Як грамотно виконувати заміри?

Zamer

Крок 1:

Найкраще обрати для цього певний день тижня. Наприклад, в понеділок перед сніданком, щоб почати новий тиждень з об’єктивних показників.

Крок 2:

Заміри виконуються на оголене тіло. Чи Вам потрібні зайві сантиметри, що тільки зіпсують настрій та статистику? Сантиметрова стрічка має щільно прилягати, але й не перетягувати шкіру. Ви можете виміряти одну ділянку декілька раз та обрати середнє значення.

Крок 3:

Встаньте перед великим дзеркалом, щоб бачити себе у повний зріст. Не намагайтесь втягнути живіт або напружити м’язи. Дзеркало допоможе рівно розмістити стрічку.

Крок 4:

Обміряйте груди у найбільшій частині. Жінки також роблять заміри під молочними залозами. Зафіксуйте результат.

Крок 5:

Обміряйте талію у вузькій ділянці. Якщо Вам важко визначитись, зробіть нахил вбік – утворена складка вкаже на правильне місце.

Крок 6:

Поставте п’яти разом та обміряйте стегна по найбільш виступаючій частині сідниць. Потім поставте ногу на опору, щоб утворився прямий кут у коліні, та обміряйте кожне стегно окремо. Для цього обирайте ділянку на 5-7 см нижче від паху.

Крок 7:

Зважування. Поставте ваги на рівну тверду поверхню (без килиму). Пам’ятайте, що вага може коливатися. Якщо Ви знаходитесь в самому початку плану втрати ваги, то зрідка Ви будете спостерігати короткочасне збільшення. Проводьте зважування за тижневим графіком.

Крок 8:

Слідкуйте за динамікою, фіксуйте показники. Команда “Шпинат” вболіває за Ваш результат. Діліться з нами своїми досягненнями у facebook.

Leave a Reply

Ми у Facebook

Контакти




info@shpinat.in.ua

Будь в курсі! Підпишись на поради від дієтолога!

Ваше ім'я

Ваш email